Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I Danmark bruger folk stadig flere penge på at spise ude, og siden 2009 er restaurationsbranchens samlede salg steget med 62 pct. til 45,1 mia. kr. i 2018 mod 27,8 mia. kr. i 2009, skriver FødevareWatch.dk.
Alle regioner er vokset, men det er især Hovedstaden, der har trukket salget op med en stigning på 85 pct. De øvrige regioner er steget 38-54 pct. siden 2009. Det viser tal fra Danmarks Statistik.
Branchens vokseværk har dog også kostet flere konkurser, og antallet er fordoblet på landsplan. Fra 2009 til 2018 er antallet af konkurser vokset fra 250 til 501 om året.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024