Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I Danmark bruger folk stadig flere penge på at spise ude, og siden 2009 er restaurationsbranchens samlede salg steget med 62 pct. til 45,1 mia. kr. i 2018 mod 27,8 mia. kr. i 2009, skriver FødevareWatch.dk.
Alle regioner er vokset, men det er især Hovedstaden, der har trukket salget op med en stigning på 85 pct. De øvrige regioner er steget 38-54 pct. siden 2009. Det viser tal fra Danmarks Statistik.
Branchens vokseværk har dog også kostet flere konkurser, og antallet er fordoblet på landsplan. Fra 2009 til 2018 er antallet af konkurser vokset fra 250 til 501 om året.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024