I Danmark bruger folk stadig flere penge på at spise ude, og siden 2009 er restaurationsbranchens samlede salg steget med 62 pct. til 45,1 mia. kr. i 2018 mod 27,8 mia. kr. i 2009, skriver FødevareWatch.dk.

Alle regioner er vokset, men det er især Hovedstaden, der har trukket salget op med en stigning på 85 pct. De øvrige regioner er steget 38-54 pct. siden 2009. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

Branchens vokseværk har dog også kostet flere konkurser, og antallet er fordoblet på landsplan. Fra 2009 til 2018 er antallet af konkurser vokset fra 250 til 501 om året.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne