Det er ikke længe siden, at restaurantkæden Madklubben, der har 15 restauranter i København, åbnede for første gang i Aarhus. Det var i maj sidste år, skriver Århus Stiftstidende ifølge SmagAarhus.dk.

Et halvt års tid efter åbnede så Madklubben Grill ved åen, og nu er det den forestående åbning af Frankies Pizza, en aflægger af den populære kæde, som Anders Aagaard står bag. Det forhindrer dog ikke ejeren i at se videre end det, og lokalerne er allerede fundet til byens fjerde Madklubben-restaurant.

“Det var sgu heller ikke helt meningen. Ved et tilfælde så jeg hos en restaurantmægler, at lokalerne var ledige, og da jeg på den lidt længere bane var på udkig efter noget i den her størrelse, slog jeg til.” ,” udtaler Anders Aagaard til Århus Stiftstidende.

Læs hele historien her.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne