Det er ikke længe siden, at restaurantkæden Madklubben, der har 15 restauranter i København, åbnede for første gang i Aarhus. Det var i maj sidste år, skriver Århus Stiftstidende ifølge SmagAarhus.dk.

Et halvt års tid efter åbnede så Madklubben Grill ved åen, og nu er det den forestående åbning af Frankies Pizza, en aflægger af den populære kæde, som Anders Aagaard står bag. Det forhindrer dog ikke ejeren i at se videre end det, og lokalerne er allerede fundet til byens fjerde Madklubben-restaurant.

“Det var sgu heller ikke helt meningen. Ved et tilfælde så jeg hos en restaurantmægler, at lokalerne var ledige, og da jeg på den lidt længere bane var på udkig efter noget i den her størrelse, slog jeg til.” ,” udtaler Anders Aagaard til Århus Stiftstidende.

Læs hele historien her.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt beløbskokke

Sushikæden Letz Sushi er flere gange blevet kontaktet af kinesiske kokke i Danmark, der vil gerne ansættes på beløbsordningen, skriver Fagbladet 3F. Men kæden betaler normalt en sushikok 26-27.000 kroner om måneden. Beløbsordningen kræver en løn på 35.582 kroner om måneden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne