Det er ikke længe siden, at restaurantkæden Madklubben, der har 15 restauranter i København, åbnede for første gang i Aarhus. Det var i maj sidste år, skriver Århus Stiftstidende ifølge SmagAarhus.dk.

Et halvt års tid efter åbnede så Madklubben Grill ved åen, og nu er det den forestående åbning af Frankies Pizza, en aflægger af den populære kæde, som Anders Aagaard står bag. Det forhindrer dog ikke ejeren i at se videre end det, og lokalerne er allerede fundet til byens fjerde Madklubben-restaurant.

“Det var sgu heller ikke helt meningen. Ved et tilfælde så jeg hos en restaurantmægler, at lokalerne var ledige, og da jeg på den lidt længere bane var på udkig efter noget i den her størrelse, slog jeg til.” ,” udtaler Anders Aagaard til Århus Stiftstidende.

Læs hele historien her.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne