Det er ikke længe siden, at restaurantkæden Madklubben, der har 15 restauranter i København, åbnede for første gang i Aarhus. Det var i maj sidste år, skriver Århus Stiftstidende ifølge SmagAarhus.dk.

Et halvt års tid efter åbnede så Madklubben Grill ved åen, og nu er det den forestående åbning af Frankies Pizza, en aflægger af den populære kæde, som Anders Aagaard står bag. Det forhindrer dog ikke ejeren i at se videre end det, og lokalerne er allerede fundet til byens fjerde Madklubben-restaurant.

“Det var sgu heller ikke helt meningen. Ved et tilfælde så jeg hos en restaurantmægler, at lokalerne var ledige, og da jeg på den lidt længere bane var på udkig efter noget i den her størrelse, slog jeg til.” ,” udtaler Anders Aagaard til Århus Stiftstidende.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne