Regeringens kamp for at gøre det lettere for danske virksomheder at hente udenlandsk arbejdskraft fortsætter, skriver Ritzau. Tilbage i oktober måtte regeringen ellers sande, at den ikke kunne samle de nødvendige mandater bag et udspil om at gøre det nemmere at hente udenlandsk arbejdskraft, skriver Ritzau.

I stedet har regeringen besluttet at gøre et forsøg i Folketingssalen, da de fremsatte et lovforslag, der udmønter udspillet.

"Vi fører en stram udlændingepolitik, hvor vi har kontrol med, hvem der kommer hertil. Men vi må ikke glemme, at udenlandsk arbejdskraft er en stor gevinst for Danmark," udtaler udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) i en pressemeddelelse.

Blog: Brandbeskatning med et snuptag

En tredobling af afgifterne på engangsservice! Én ting er, at der var tale om en finanslov med hovedvægt på velfærd og klima. En anden, at man på denne måde med et snuptag brandbeskatter en branche, der er helt afhængig af at kunne bruge engangsservice, mener HORESTA adm. direktør.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne