Hines har indgået aftale med den europæiske hoteloperatør 25hours Hotels om at udvikle et boutique hotel med 243 værelser ved Rundetårn. Desuden etableres 3.000 kvm detail, skriver ByensEjendom.dk.

”København har altid været en populær destination. Byen udstråler kreativ energi, er en frontløber inden for urban mobilitet og har nok en af de mest spændende kulinariske scener i Europa. De seneste 5 år har vi studeret det Københavnske hotelmarked grundigt og har gennemgået flere projekter. Vi kunne ikke være mere tilfredse med denne placering og vores udviklingspartner Hines. Dette er en unik og meget spændende mulighed”, siger Florian Kollenz, Chief Development Officer hos 25hours Hotels.

Flagskibshotellet kommer til at byde på spændende kulinariske oplevelser såvel som en high-end bar- og café, wellness og tidssvarende mødefaciliteter. Hotellets interiør bliver designet af interior designer Martin Brudnizki.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne