Hines har indgået aftale med den europæiske hoteloperatør 25hours Hotels om at udvikle et boutique hotel med 243 værelser ved Rundetårn. Desuden etableres 3.000 kvm detail, skriver ByensEjendom.dk.

”København har altid været en populær destination. Byen udstråler kreativ energi, er en frontløber inden for urban mobilitet og har nok en af de mest spændende kulinariske scener i Europa. De seneste 5 år har vi studeret det Københavnske hotelmarked grundigt og har gennemgået flere projekter. Vi kunne ikke være mere tilfredse med denne placering og vores udviklingspartner Hines. Dette er en unik og meget spændende mulighed”, siger Florian Kollenz, Chief Development Officer hos 25hours Hotels.

Flagskibshotellet kommer til at byde på spændende kulinariske oplevelser såvel som en high-end bar- og café, wellness og tidssvarende mødefaciliteter. Hotellets interiør bliver designet af interior designer Martin Brudnizki.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne