Hines har indgået aftale med den europæiske hoteloperatør 25hours Hotels om at udvikle et boutique hotel med 243 værelser ved Rundetårn. Desuden etableres 3.000 kvm detail, skriver ByensEjendom.dk.

”København har altid været en populær destination. Byen udstråler kreativ energi, er en frontløber inden for urban mobilitet og har nok en af de mest spændende kulinariske scener i Europa. De seneste 5 år har vi studeret det Københavnske hotelmarked grundigt og har gennemgået flere projekter. Vi kunne ikke være mere tilfredse med denne placering og vores udviklingspartner Hines. Dette er en unik og meget spændende mulighed”, siger Florian Kollenz, Chief Development Officer hos 25hours Hotels.

Flagskibshotellet kommer til at byde på spændende kulinariske oplevelser såvel som en high-end bar- og café, wellness og tidssvarende mødefaciliteter. Hotellets interiør bliver designet af interior designer Martin Brudnizki.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne