Allerede inden Restaurant Kul har haft første åbningsdag i Randers, går ejeren med udvidelsesplaner. Til sommer åbner han en tilsvarende restaurant i Aalborg, og derefter følger Vejle og Odense. Det skal være en kæderestaurant, lyder det til Randers Amtsavis.

”Nej, det er ikke et tilfælde, at vi åbner på valentinsdag”, smiler indehaver Goran Kalil og afslører, at han er lidt af en romantiker.

Det nye spisested kommer til at hedde " Restaurant Kul", da alt kød bliver grillet over åben ild, og menukortet kommer til at byde på kebab, grillspyd, pita, pizza, pasta og burger.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne