Allerede inden Restaurant Kul har haft første åbningsdag i Randers, går ejeren med udvidelsesplaner. Til sommer åbner han en tilsvarende restaurant i Aalborg, og derefter følger Vejle og Odense. Det skal være en kæderestaurant, lyder det til Randers Amtsavis.

”Nej, det er ikke et tilfælde, at vi åbner på valentinsdag”, smiler indehaver Goran Kalil og afslører, at han er lidt af en romantiker.

Det nye spisested kommer til at hedde " Restaurant Kul", da alt kød bliver grillet over åben ild, og menukortet kommer til at byde på kebab, grillspyd, pita, pizza, pasta og burger.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne