Han har været oldfrue på et hotel i Leeds, kok på en luksusyacht i Frankrig og direktør på et hotel med 700 værelser i København. Nu skal Thomas Raaber stå i spidsen for Comwell i Kolding, der udvider de kommende år.

De 180 værelser på hotellet i Kolding skal totalrenoveres, og i 2020 vil Comwell-kæden bygge et hoteltårn med 120 nye værelser i Kolding. Og det er uden tvivl en mand, der brænder for hotelbranchen og for at tage imod gæster, der er ny chef på Comwell Kolding. Han kommer fra en stilling som chef på Comwell Kongebrogaarden i Middelfart.

”Nogle gange skal jeg sige til mig selv, at jeg skal køre hjem. Men jeg synes bare, det er en sjov branche. Der sker hele tiden noget. Jeg elsker at tale med folk og forbedre tingene. Vi skal jo hele tiden justere. I den her branche står tingene ikke stille. Du skal følge med, så produktet er tidssvarende”, siger Thomas Raaber.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Kokkedal Slot sat til salg

Kokkedal Slot er sat til salg for 150 millioner kroner, skriver dagbladet Børsen. Og det skal helst drives videre som det luksusresort, den nuværende ejer, Mikael Goldschmidt, har skabt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne