Han har været oldfrue på et hotel i Leeds, kok på en luksusyacht i Frankrig og direktør på et hotel med 700 værelser i København. Nu skal Thomas Raaber stå i spidsen for Comwell i Kolding, der udvider de kommende år.

De 180 værelser på hotellet i Kolding skal totalrenoveres, og i 2020 vil Comwell-kæden bygge et hoteltårn med 120 nye værelser i Kolding. Og det er uden tvivl en mand, der brænder for hotelbranchen og for at tage imod gæster, der er ny chef på Comwell Kolding. Han kommer fra en stilling som chef på Comwell Kongebrogaarden i Middelfart.

”Nogle gange skal jeg sige til mig selv, at jeg skal køre hjem. Men jeg synes bare, det er en sjov branche. Der sker hele tiden noget. Jeg elsker at tale med folk og forbedre tingene. Vi skal jo hele tiden justere. I den her branche står tingene ikke stille. Du skal følge med, så produktet er tidssvarende”, siger Thomas Raaber.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne