Onsdag blev den nye bestyrelse for VisitDenmark konstitueret. Det er blandt andet med Ulla Tofte fra M/S Museet for Søfart som næstformand.

Formand Allan L. Aagerholm udtaler:

”Jeg er glad for valget af direktør Ulla Tofte som næstformand. Ulla har en stærk strategisk baggrund og har hele Danmark som fokus. Det er nogle vigtige kompetencer, som er væsentlige for, at vi i dansk turisme har den nødvendige styrke til at kunne matche den skarpe konkurrence, der er om de udenlandske turister. Jeg ser frem til samarbejdet med den nye bestyrelse og den nye næstformand. Der er et rigtigt godt hold med stærke kompetencer inden for turisme, international markedsføring og digitalisering.”

VisitDenmarks bestyrelse:

Formand, Allan L. Aagerholm. Chief Hospitality Officer, CEO BC Hospitality Group

Næstformand, Ulla Tofte, direktør M/S Museet for Søfart

Jens Hausted, direktør Dansk Kyst og Natur

Mikkel Aarøe-Hansen, direktør Wonderful Copenhagen

Camilla Dvinge, direktør DanCamps

Birthe Becker, CCO, Arp Hansen Hotel Group

Philip Høeg Kildegaard, Director eCommerce & Sales Scandinavia, NOVASOL A/S

Martin Aadal Nielsen Sales & Marketing Director Legoland Aps

Tim Frank Andersen, Chief Digital Officer, Charlie Tango

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne