Onsdag blev den nye bestyrelse for VisitDenmark konstitueret. Det er blandt andet med Ulla Tofte fra M/S Museet for Søfart som næstformand.

Formand Allan L. Aagerholm udtaler:

”Jeg er glad for valget af direktør Ulla Tofte som næstformand. Ulla har en stærk strategisk baggrund og har hele Danmark som fokus. Det er nogle vigtige kompetencer, som er væsentlige for, at vi i dansk turisme har den nødvendige styrke til at kunne matche den skarpe konkurrence, der er om de udenlandske turister. Jeg ser frem til samarbejdet med den nye bestyrelse og den nye næstformand. Der er et rigtigt godt hold med stærke kompetencer inden for turisme, international markedsføring og digitalisering.”

VisitDenmarks bestyrelse:

Formand, Allan L. Aagerholm. Chief Hospitality Officer, CEO BC Hospitality Group

Næstformand, Ulla Tofte, direktør M/S Museet for Søfart

Jens Hausted, direktør Dansk Kyst og Natur

Mikkel Aarøe-Hansen, direktør Wonderful Copenhagen

Camilla Dvinge, direktør DanCamps

Birthe Becker, CCO, Arp Hansen Hotel Group

Philip Høeg Kildegaard, Director eCommerce & Sales Scandinavia, NOVASOL A/S

Martin Aadal Nielsen Sales & Marketing Director Legoland Aps

Tim Frank Andersen, Chief Digital Officer, Charlie Tango

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

IT-mand overtager konference- og feriecenter

Iværksætteren Allan Bruhn overtager Kysthusene i Gilleleje efter Leif & Frederik Arnesen, som har ejet og drevet stedet i knap 10 år. Kysthusene består blandt andet af et konferencecenter med restaurant og overnatningsmuligheder for op til 250 personer, indendørs- og udendørs pools, strandcafé og adgang til moderniserede feriehuse, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne