Onsdag blev den nye bestyrelse for VisitDenmark konstitueret. Det er blandt andet med Ulla Tofte fra M/S Museet for Søfart som næstformand.

Formand Allan L. Aagerholm udtaler:

”Jeg er glad for valget af direktør Ulla Tofte som næstformand. Ulla har en stærk strategisk baggrund og har hele Danmark som fokus. Det er nogle vigtige kompetencer, som er væsentlige for, at vi i dansk turisme har den nødvendige styrke til at kunne matche den skarpe konkurrence, der er om de udenlandske turister. Jeg ser frem til samarbejdet med den nye bestyrelse og den nye næstformand. Der er et rigtigt godt hold med stærke kompetencer inden for turisme, international markedsføring og digitalisering.”

VisitDenmarks bestyrelse:

Formand, Allan L. Aagerholm. Chief Hospitality Officer, CEO BC Hospitality Group

Næstformand, Ulla Tofte, direktør M/S Museet for Søfart

Jens Hausted, direktør Dansk Kyst og Natur

Mikkel Aarøe-Hansen, direktør Wonderful Copenhagen

Camilla Dvinge, direktør DanCamps

Birthe Becker, CCO, Arp Hansen Hotel Group

Philip Høeg Kildegaard, Director eCommerce & Sales Scandinavia, NOVASOL A/S

Martin Aadal Nielsen Sales & Marketing Director Legoland Aps

Tim Frank Andersen, Chief Digital Officer, Charlie Tango

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne