Det første frø til Radisson Blu Limfjord Hotel blev lagt i jorden en augustdag i 1978. Den dag skulle der nemlig være borgmestermøde på Hotel Randers, hvor Richard Byrdal dengang var direktør. De politiske topfolk fra Randers, Århus, Odense, Esbjerg og Aalborg var indbudt. En enkelt af mødedeltagerne, Aalborgs borgmester Marius Andersen, var dog i rigtig god tid. På Marius Andersens opfordring gav Byrdal en rundvisning på Hotel Randers, og undervejs fik de to en god snak.

Richard Byrdal fortæller:

”Marius Andersen fortalte, at et projekt om at opføre et nyt hotel i Aalborg i nærheden af Aalborghus Slot var blevet skrinlagt, men at et nyt projekt med et hotel for enden af Jomfru Ane Gade var i støbeskeen. Han spurgte, om jeg var interesseret i at blive chef på det.”

I marts 1979 åbnede Limfjordshotellet. De første par år med Richard Byrdal som forpagter, men derefter som medejer. Hotellet fik fra starten en fantastisk opbakning fra rederierne Stena Line og Sessan Linjen. Det frugtbare samarbejde betød, at hotellet allerede fra åbningsdagen havde en rigtig god belægning. I alt kunne man dengang tilbyde 85 værelser med de 60 som dobbeltværelser.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne