Flere vildledende identiteter, flere end 100 udlejerkonti og 18 virksomheder blev skabt til at drive en ulovlig hotelvirksomhed i New York via Airbnb, lyder det i et nyt sagsanlæg fra byen, skriver New York Times.

Sagen omhandler et kæmpe foretagende, som havde til mål at lave millioner i omsætning ved at omgå lokal lovgivning og Airbnbs egne regler. Virksomheden omsatte for mere end 20 mio. dollars ved ulovlig udlejning af 130 Manhatten-lejligheder til næsten 76.000 gæster via Airbnb, lyder det i New Yorks anklage.

Airbnb fordømmer selv udnyttelsen af platformen, men New York Times skriver, at det viser, hvordan platformen kan bruges af opportunister.

Læs hele historien her.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne