Flere vildledende identiteter, flere end 100 udlejerkonti og 18 virksomheder blev skabt til at drive en ulovlig hotelvirksomhed i New York via Airbnb, lyder det i et nyt sagsanlæg fra byen, skriver New York Times.

Sagen omhandler et kæmpe foretagende, som havde til mål at lave millioner i omsætning ved at omgå lokal lovgivning og Airbnbs egne regler. Virksomheden omsatte for mere end 20 mio. dollars ved ulovlig udlejning af 130 Manhatten-lejligheder til næsten 76.000 gæster via Airbnb, lyder det i New Yorks anklage.

Airbnb fordømmer selv udnyttelsen af platformen, men New York Times skriver, at det viser, hvordan platformen kan bruges af opportunister.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne