Nordsjællandske hotelværelser var yderst efterspurgte sidste år, viser de seneste tal fra Danmarks Statistik. Destinationens hoteller havde tilsammen i 2018 hele 435.200 overnatninger, hvilket er en stigning på 8,8 procent sammenlignet med 2017. Antallet dækker både feriegæster og erhvervsturister, skriver Frederiksborg Amts Avis.

”Der er kommet flere kvalitetssenge i Nordsjælland. Og der er ingen tvivl om, at de flotte tal for hotelovernatninger skyldes det kvalitetsløft, vi har set på flere hoteller gennem de senere år. Det gør Nordsjælland til en attraktiv destination, at der er flere gode og kvalitetsbevidste overnatningssteder at vælge imellem, og det trækker turister til”, siger Annette Sørensen, direktør i VisitNordsjælland, der er turistorganisation for Hillerød, Helsingør, Fredensborg, Gribskov og Halsnæs Kommuner.

Se mere om udviklingen i et indslag fra TV2 Lorry her. (Fra 17:17)

Har du fået læst?

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne