Nordsjællandske hotelværelser var yderst efterspurgte sidste år, viser de seneste tal fra Danmarks Statistik. Destinationens hoteller havde tilsammen i 2018 hele 435.200 overnatninger, hvilket er en stigning på 8,8 procent sammenlignet med 2017. Antallet dækker både feriegæster og erhvervsturister, skriver Frederiksborg Amts Avis.

”Der er kommet flere kvalitetssenge i Nordsjælland. Og der er ingen tvivl om, at de flotte tal for hotelovernatninger skyldes det kvalitetsløft, vi har set på flere hoteller gennem de senere år. Det gør Nordsjælland til en attraktiv destination, at der er flere gode og kvalitetsbevidste overnatningssteder at vælge imellem, og det trækker turister til”, siger Annette Sørensen, direktør i VisitNordsjælland, der er turistorganisation for Hillerød, Helsingør, Fredensborg, Gribskov og Halsnæs Kommuner.

Se mere om udviklingen i et indslag fra TV2 Lorry her. (Fra 17:17)

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne