Mens Marienlyst Strandhotel i dag har 227 værelser og suiter, forventes det til sommeren næste år at have yderligere omkring 50 i en ny fløj og komme op på 280, skriver Standby.dk.

Dermed fastholder det 4-stjernede hotel tæt på Helsingør uden problemer sin position som Nordsjællands største hotel. I starten af 2017 blev Marienlyst forøget med en ny fløj med 94 værelser og kom dermed op på de nuværende 227 værelser.

”Det går godt, vi har travlt og mange glade gæster – vi har en høj belægning, der er stor efterspørgsel og for at fremtidssikre vores drift, kan vi godt bruge flere værelser. Detaljerne for udbygningen er ved at blive finpudset. Vi håber at gå i gang i foråret og have udbygningen klar inden sommeren næste år,” siger direktør Michael Lauritsen og tilføjer, at den samlede investering i de nye værelser formentlig bliver over 50 millioner kroner.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne