Mens Marienlyst Strandhotel i dag har 227 værelser og suiter, forventes det til sommeren næste år at have yderligere omkring 50 i en ny fløj og komme op på 280, skriver Standby.dk.

Dermed fastholder det 4-stjernede hotel tæt på Helsingør uden problemer sin position som Nordsjællands største hotel. I starten af 2017 blev Marienlyst forøget med en ny fløj med 94 værelser og kom dermed op på de nuværende 227 værelser.

”Det går godt, vi har travlt og mange glade gæster – vi har en høj belægning, der er stor efterspørgsel og for at fremtidssikre vores drift, kan vi godt bruge flere værelser. Detaljerne for udbygningen er ved at blive finpudset. Vi håber at gå i gang i foråret og have udbygningen klar inden sommeren næste år,” siger direktør Michael Lauritsen og tilføjer, at den samlede investering i de nye værelser formentlig bliver over 50 millioner kroner.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne