Mens Marienlyst Strandhotel i dag har 227 værelser og suiter, forventes det til sommeren næste år at have yderligere omkring 50 i en ny fløj og komme op på 280, skriver Standby.dk.

Dermed fastholder det 4-stjernede hotel tæt på Helsingør uden problemer sin position som Nordsjællands største hotel. I starten af 2017 blev Marienlyst forøget med en ny fløj med 94 værelser og kom dermed op på de nuværende 227 værelser.

”Det går godt, vi har travlt og mange glade gæster – vi har en høj belægning, der er stor efterspørgsel og for at fremtidssikre vores drift, kan vi godt bruge flere værelser. Detaljerne for udbygningen er ved at blive finpudset. Vi håber at gå i gang i foråret og have udbygningen klar inden sommeren næste år,” siger direktør Michael Lauritsen og tilføjer, at den samlede investering i de nye værelser formentlig bliver over 50 millioner kroner.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne