Mens Marienlyst Strandhotel i dag har 227 værelser og suiter, forventes det til sommeren næste år at have yderligere omkring 50 i en ny fløj og komme op på 280, skriver Standby.dk.

Dermed fastholder det 4-stjernede hotel tæt på Helsingør uden problemer sin position som Nordsjællands største hotel. I starten af 2017 blev Marienlyst forøget med en ny fløj med 94 værelser og kom dermed op på de nuværende 227 værelser.

”Det går godt, vi har travlt og mange glade gæster – vi har en høj belægning, der er stor efterspørgsel og for at fremtidssikre vores drift, kan vi godt bruge flere værelser. Detaljerne for udbygningen er ved at blive finpudset. Vi håber at gå i gang i foråret og have udbygningen klar inden sommeren næste år,” siger direktør Michael Lauritsen og tilføjer, at den samlede investering i de nye værelser formentlig bliver over 50 millioner kroner.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne