De foreløbige overnatningstal for kyst- og naturturismen i Danmark i 2018 er netop gjort op, og de dokumenterer endnu et rekordår med en vækst på 1,9 pct. svarende til ca. 720.000 overnatninger. Dermed fortsætter den flotte fremgang, der er set i kyst- og naturturismen siden 2015.

”Kyst- og naturturismen i Danmark er naturligvis i 2018 hjulpet på vej af det gode vejr, vi har haft, men vi mener ikke, at det er den væsentligste årsag til væksten. Snarere er der tale om, at de danske feriesteder har fået godt fat i de tyske turister, som nyder at komme til kysten i Danmark og opleve fred, ro og smuk natur med familien – ligesom de danske feriegæster”, siger Jens Hausted, direktør i Dansk Kyst- og Naturturisme.

De tyske turister udgør knap 30 pct. af alle overnatningerne i dansk turisme samlet – og de danske turister udgør knap 50 pct. Væksten i antallet af tyske overnatninger er særligt positivt set i lyset af, at den tyske feriekalender i år er faldet sammen med den danske, hvor den plejer at ligge senere på året.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne