København er et yndet turistmål for kinesiske turister. Alene i direkte flyruter mellem Kina og København er der i år en stigning på 88 procent i forhold til 2018, og totalt forventes der i år udbudt 330.000 flysæder på de direkte flyvninger mellem Kina og København.

Wonderful Copenhagen og Københavns Lufthavn vil gerne dele nogle af disse turister med resten af Danmark, og den mulighed har Aalborg Lufthavn allerede sat i gang.

”Undersøgelser viser, at den første bølge af kinesiske turister, der gerne vil se seværdigheder som Den lille Havfrue og Rundetårn, er ved at aftage. Nu kommer der en ny og endnu større bølge af kinesiske turister der vil opleve Danmark. Disse vil jeg klart foreslå at komme Nordjylland, der har masser at byde på. Måske ikke de velkendte seværdigheder, men vi kan tilbyde plads,” siger direktør i Aalborg Lufthavn, Søren Svenden, til standby.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne