Kæden af restauranter og cocktailbarer Cock’s & Cows er har et DNA med baggrund i nattelivets klubmiljø. Det kommer Aarhus nu til at opleve, når den nyeste tilføjelse til gruppen bliver den første restaurant uden for København.

Om udvidelsen siger stiftende partner og nu CEO Daniel Knuttel:

“Det vigtigste for os er at skabe oplevelser og gøre vores gæster glade. Hvor bedre at gøre det end ‘Smilets By’? Derudover er Aarhus en by fyldt med kvalitet og leben, som er præcis det vi sætter pris på hos Cock’s & Cows.”

Kæden er vokset sig til otte restauranter i København og fire kåringer af AOK som “Byens Bedste” til dato.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Brug af musik er en god forretning

Når restaurantgæster hører genkendelig musik, stimulerer det hjernens og påvirker humøret positivt. Det viser en ny undersøgelse fra det svenske analysebureau HUI og Soundtrack Your Brand, som det nyeste nummer af HORESTAs Visitor-magasin bringer en historie om.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne