Med stabil drift og dynamisk udvikling i 2018 leverer franske AccorHotels et stærkt årsregnskab med Indtægter på godt 3,6 mia. euro og en vækst på 8,8 pct., skriver TravelNews.dk.

”Årsresultatet afspejler en dybtgående forandring inden for AccorHotels, ikke mindst gennem salg af vores ejendomsdivision og takket være et stort antal nyerhvervelser”, siger Sébastien Bazin, bestyrelsesformand og koncernchef for AccorHotels.

Takket være rekordhøj vækst på næsten 44.000 nye værelser på 300 hoteller, sluttede AccorHotels året 2018 med en hotelportefølje på 703.806 værelser på 4.780 hoteller. Derudover er der nu 1.118 hoteller undervejs.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Kokkedal Slot sat til salg

Kokkedal Slot er sat til salg for 150 millioner kroner, skriver dagbladet Børsen. Og det skal helst drives videre som det luksusresort, den nuværende ejer, Mikael Goldschmidt, har skabt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne