Med stabil drift og dynamisk udvikling i 2018 leverer franske AccorHotels et stærkt årsregnskab med Indtægter på godt 3,6 mia. euro og en vækst på 8,8 pct., skriver TravelNews.dk.

”Årsresultatet afspejler en dybtgående forandring inden for AccorHotels, ikke mindst gennem salg af vores ejendomsdivision og takket være et stort antal nyerhvervelser”, siger Sébastien Bazin, bestyrelsesformand og koncernchef for AccorHotels.

Takket være rekordhøj vækst på næsten 44.000 nye værelser på 300 hoteller, sluttede AccorHotels året 2018 med en hotelportefølje på 703.806 værelser på 4.780 hoteller. Derudover er der nu 1.118 hoteller undervejs.

Analyse: Det vælger danskerne hotel efter

YouGov har undersøgt danskernes holdning til de største hotelkæder og feriecentre i Danmark, og spurgt dem, hvilke kriterier, der er vigtigst, når de booker et ophold.

Stor hotelkæde ramt af stort databrud

700.000 gæster i Choice Hotels kan have fået stjålet deres personlige data. Databruddet kunne have været undgået, da en sikkerhedsforsker mener, at oplysningerne er blevet gemt på en database, der ikke har været sikker. Det skriver Travelmole.com

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne