Hotel- og restauranterhvervet er stærkt positioneret og klar til fremtiden, fortæller Jens Zimmer Christensen, som er formand for HORESTA og formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC.

Til HospitalityInside.com siger han:

"Turismeerhvervet kan se lyst på fremtiden på trods af, at der består udfordringer i at få de rigtige investeringer, øget digitalisering og arbejdet med at imødekomme nye behov samt krav fra gæsterne til bæredygtighed", siger Jens Zimmer Christensen.

Han tilføjer, at turisme er over de seneste syv år vokset med 5 pct. om året i EU, og i 2017 lød vækstraten på 8 pct. i Europa. Ifølge tal fra Eurostat skabte hospitality-sektoren 1,6 mio. job fra 2013 til 2016 i Europa.

Læs hele historien i HospitalityInside (kræver abonnement).

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne