Hotel- og restauranterhvervet er stærkt positioneret og klar til fremtiden, fortæller Jens Zimmer Christensen, som er formand for HORESTA og formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC.

Til HospitalityInside.com siger han:

"Turismeerhvervet kan se lyst på fremtiden på trods af, at der består udfordringer i at få de rigtige investeringer, øget digitalisering og arbejdet med at imødekomme nye behov samt krav fra gæsterne til bæredygtighed", siger Jens Zimmer Christensen.

Han tilføjer, at turisme er over de seneste syv år vokset med 5 pct. om året i EU, og i 2017 lød vækstraten på 8 pct. i Europa. Ifølge tal fra Eurostat skabte hospitality-sektoren 1,6 mio. job fra 2013 til 2016 i Europa.

Læs hele historien i HospitalityInside (kræver abonnement).

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne