Hotel- og restauranterhvervet er stærkt positioneret og klar til fremtiden, fortæller Jens Zimmer Christensen, som er formand for HORESTA og formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC.

Til HospitalityInside.com siger han:

"Turismeerhvervet kan se lyst på fremtiden på trods af, at der består udfordringer i at få de rigtige investeringer, øget digitalisering og arbejdet med at imødekomme nye behov samt krav fra gæsterne til bæredygtighed", siger Jens Zimmer Christensen.

Han tilføjer, at turisme er over de seneste syv år vokset med 5 pct. om året i EU, og i 2017 lød vækstraten på 8 pct. i Europa. Ifølge tal fra Eurostat skabte hospitality-sektoren 1,6 mio. job fra 2013 til 2016 i Europa.

Læs hele historien i HospitalityInside (kræver abonnement).

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne