Ejerskabet af Hasselbackens hotel i Stockholm vil blive flyttet fra Scandic Hotels til Pop House, hvor Conni Jonsson og ABBA-musikeren Björn Ulvaeus bliver hovedejere, skriver Travel News.

Hasselbacken er en institution og en del af svensk hotel- og restauranthistorie med sine festsaler i et unikt miljø, restaurant, bar, konferencelokaler og hoteller med lidt over 100 værelser.

Pop House Sweden ejer derudover ABBA Museet, Pop House Hotel og et Cirkus. Koncernen blev grundlagt i 2014. Med overtagelsen af Hasselbacken skaber Pop House betingelserne for at realisere sin vision om at blive et stor destination for underholdning og rejser.

Har du fået læst?

8.500 nye hotelværelser på vej til København

Storkøbenhavn har i dag tæt på 21.000 hotelværelser – og mindst 8.500 nye på vej, hvis alle bebudede planer realiseres. Væksten kommer primært i form nybyggede hoteller, mens de øvrige er udvidelser af eksisterende.

Hotelkæde har aircondition på alle nye hoteller

Hverken hotelerhvervets brancheforening, Horesta, eller den officielle turistorganisation, Wonderful Copenhagen, har tal for, hvor mange af Københavns hotelværelser der i dag tilbyder aircondition på værelserne.

Nyt hotel i København forventer 130.000 overnatninger

4-stjernede Scandic Kødbyen med 370 værelser, møde- og konferencecenter med plads til op mod 400 gæster samt en stor restaurant, bliver hotelkædens 26. hotel i Danmark. Det helt nye hotel i Kødbyen i København ligger på Vesterbro tæt på S-togsstationen Dybbølsbro og Hovedbanegården.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne