Efterspørgslen på store møde- og konferencefaciliteter er i disse år stigende i region Østsjælland. Det stiller samtidig krav til værelseskapaciteten. Comwell Køge Strand er med sin centrale placering tæt på København og sin beliggenhed ud til Køge Bugt en attraktiv destination, når virksomheder skal afholde møder, udstillinger og arrangementer.

Koncernchef, Peter Schelde, håber at tiltrække flere møder og konferencer til kysthotellet tæt på Køge by og København:

"Comwell overtog hotellet i Køge i 2014 og påbegyndte en gennemgribende renovering af hele hotellet efter overtagelsen, så hotellet i dag fremstår som et moderne hotel med gode mødefaciliteter lige ud til vandet og smuk natur. Vi mærker en stigende efterspørgsel på overnatninger, møder og konferencer. Det stiller krav til hotellets værelseskapacitet og til vores faciliteter og rammer generelt. Comwell Køge Strand er forretningsmæssigt solidt forankret i byens erhvervsliv og ligger kun 35 km fra København. Derfor tror vi på en udvidelse af de nuværende rammer," siger koncernchef Peter Schelde.

Udvidelsen forventes at rumme mere end 40 nye værelser, og allerede i år går Comwell i gang med en opgradering af hotellets faciliteter og en udvidelse af hotellets parkeringsområde.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne