Torgeir Silseth er adm. direktør for Nordic Choice Hotels, og hans medejer, Petter A. Stordalen, ser det danske hotelmarked som usikkert, skriver Travel News:

”Jeg siger normalt til Petter, at går det godt for Sverige og Stockholm, så går det godt for os. Han peger på København som et nyt risikomarked for hoteller. Kapaciteten forventes at stige med 20-25 procent. En glæde er, at OTA’erne er stoppet med at vokse”, siger Torgeir Silseth.

Læs hele interviewet på Travel News.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne