Hilton har annonceret, at deres nyeste brand får navnet Signia Hilton. Her kan gæsterne forvente fokus på design og state-of-the-art teknologi.

Vi har været i hospitality-branchen i 100 år, og vi er mere end nogensinde fokuserede på at give gæsterne uforglemmelige oplevelser. Det inkluderer oplevelser, som imødekommer deres nye behov, fortæller Christopher J. Nasetta, CEO for Hilton.

Han fortæller, at virksomheden med Signia Hilton vil hæve barren for kundeinspireret hospitality.

Læs mere om det nye hotelbrand her.

København nye Hilton-hotel koster 600 millioner kroner

Åbningen af det nye Hilton-hotel i København blev i sidste måned rykket til sommeren 2021. Efter hvad STANDBY.dk erfarer skal Hilton Copenhagen City nu stå klar inden København i starten af juli 2021 får en slags fransk visit i form af Tour de France.

En af verdens største hotelkæder kommer til Aarhus

Mangfoldighed i anden potens. Det må beskrive den fremtid, der venter forude på Sydhavnen i Aarhus, for her kommer et nyt Hilton hotel, her får Danske Bank hovedsæde, her skal der være en lydby med studier, områder for sociale udsatte, her skal der være en kunstby, hvor kunstakademiet måske flytter til og her kommer verdens mest bæredygtige kontorhus bygget af affald.

Københavns nyeste luksushotel bliver forsinket

Københavns næste luksushotel, 5-stjernede Hilton Copenhagen City med 394 værelser og suiter, bliver et års tid forsinket og åbner nu efter planen i sommeren 2021, erfarer STANDBY.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne