Hilton har annonceret, at deres nyeste brand får navnet Signia Hilton. Her kan gæsterne forvente fokus på design og state-of-the-art teknologi.

Vi har været i hospitality-branchen i 100 år, og vi er mere end nogensinde fokuserede på at give gæsterne uforglemmelige oplevelser. Det inkluderer oplevelser, som imødekommer deres nye behov, fortæller Christopher J. Nasetta, CEO for Hilton.

Han fortæller, at virksomheden med Signia Hilton vil hæve barren for kundeinspireret hospitality.

Læs mere om det nye hotelbrand her.

Nyt magasin: Fremtiden er flyttet ind på hotelværelset

Hvordan ser fremtidens hotelværelse ud? Jochem-Jan Sleiffer er europæisk senior vice president i Hilton, og i det nyeste nummer af Visitor fortæller han om hotelkædens bud på, hvordan fremtidens hotelværelse vil tage sig ud. Du kan også opleve Jochem-Jan Sleiffer på HORESTAs Årsdag den 22. november.

Færøsk hotel skifter ejer

62°N-gruppen overtog for nylig Hotel Havn samt driften af Bládýpi Guesthouse, der ligger lige ved siden af. I forbindelse med ændringen af ejerforholdene hedder Hotel Havn hedder nu 62°N hotel og Bládýpi er blevet til 62°N guesthouse.

Nu kan byggeriet af københavnerhotel gå i gang

Siden lukningen af Hilton hotellet i Københavns Lufthavn haft der været en del fokus på, hvornår Hilton ville vende tilbage til København igen. I 2020 sker det og byggeriet kan nu begynde efter at Københavns Borgerrepræsentation fredag godkendte lokalplanen for området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne