MyPoké siger Aloha til Nørrebro i København med alle restaurantens sunde poké bowls af ris, frisk fisk og sprøde grøntsager og juicer. Poké er en ny type fastfoodtype, der har vundet indpas i København, skriver MigOgKbh.dk.

Poké bliver serveret i skåle med en bund af ris, toppet med frisk fisk, sprøde grøntsager, tang, nødder og fisk.

”Der er stor efterspørgsel på sunde alternativer til take away på Nørrebro, og derfor glæder vi os helt vildt til endelig at kunne servere vores pokébowls til beboerne på Nørrebro,” siger Michael Ryding, CEO i MyPoké.

Hos MyPoké på Østerbro har man desuden netop introduceret et nyt morgenmadskoncept med plantebaserede bowls på blandt andet skyr, mandelmælk, chia og havre, og Østerbrorestauranten åbner nu allerede fra 7:30. Det er planen, at morgenmadskonceptet skal udvides til de øvrige MyPoké restauranter i løbet af 2019.

Læs hele historien hos MigOgKbh.dk.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne