MyPoké siger Aloha til Nørrebro i København med alle restaurantens sunde poké bowls af ris, frisk fisk og sprøde grøntsager og juicer. Poké er en ny type fastfoodtype, der har vundet indpas i København, skriver MigOgKbh.dk.

Poké bliver serveret i skåle med en bund af ris, toppet med frisk fisk, sprøde grøntsager, tang, nødder og fisk.

”Der er stor efterspørgsel på sunde alternativer til take away på Nørrebro, og derfor glæder vi os helt vildt til endelig at kunne servere vores pokébowls til beboerne på Nørrebro,” siger Michael Ryding, CEO i MyPoké.

Hos MyPoké på Østerbro har man desuden netop introduceret et nyt morgenmadskoncept med plantebaserede bowls på blandt andet skyr, mandelmælk, chia og havre, og Østerbrorestauranten åbner nu allerede fra 7:30. Det er planen, at morgenmadskonceptet skal udvides til de øvrige MyPoké restauranter i løbet af 2019.

Læs hele historien hos MigOgKbh.dk.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne