MyPoké siger Aloha til Nørrebro i København med alle restaurantens sunde poké bowls af ris, frisk fisk og sprøde grøntsager og juicer. Poké er en ny type fastfoodtype, der har vundet indpas i København, skriver MigOgKbh.dk.

Poké bliver serveret i skåle med en bund af ris, toppet med frisk fisk, sprøde grøntsager, tang, nødder og fisk.

”Der er stor efterspørgsel på sunde alternativer til take away på Nørrebro, og derfor glæder vi os helt vildt til endelig at kunne servere vores pokébowls til beboerne på Nørrebro,” siger Michael Ryding, CEO i MyPoké.

Hos MyPoké på Østerbro har man desuden netop introduceret et nyt morgenmadskoncept med plantebaserede bowls på blandt andet skyr, mandelmælk, chia og havre, og Østerbrorestauranten åbner nu allerede fra 7:30. Det er planen, at morgenmadskonceptet skal udvides til de øvrige MyPoké restauranter i løbet af 2019.

Læs hele historien hos MigOgKbh.dk.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne