Danmarks 6. største forlystelsespark, nordjyske Fårup Sommerland, der sidste år havde cirka 600.000 besøgende, blev årets modtager af Havfrueprisen 2019.

Det var 17. gang med uddelingen af Havfrueprisen. Den går til ”en person eller et firma, der har gjort en hel speciel og prisværdig indsats for danskerne på deres ferie i Danmark,” hedder det blandt andet i servitutterne. Sidste års vinder var Tirpitz-museet i Blåvand.

”At vælge en prismodtager er utrolig svært – for der er mange gode tiltag i Danmark, og bag dem alle står gode og ihærdige kræfter. Vi i Danske Rejsejournalister mener dog, at én aktør har gjort en helt særlig og prisværdig forskel,” sagde Anne-Vibeke Isaksen i sin motivationstale foran de 400 deltagere ved åbningen af Skandinaviens største rejsemesse.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne