l provinsen går man ikke på natklub. Man går på diskotek. l provinsen kommer man ikke for at blive set. Man kommer for at feste. Euroman har tilbragt en aften på Danmarks ældste diskotek, Tordenskiold, i Kolding, hvor festen lever i bedste velgående, skriver Euroman.

Virksomheden åbnede første gang i 1973 som en del af Danmarks første diskotekskæde, og siden har skiftende ejere alle valgt at beholde det oprindelige navn.

Men hvordan går det generelt diskotekbranchen?

”I løbet af de sidste 15-20 år er der sket en professionalisering af diskoteksbranchen. Førhen var det ofte sådan, at nogle unge gutter, som godt kunne lide at gå i byen, gik sammen og fandt et lokale, hyrede en dj og nogle bartendere og startede deres eget diskotek. I dag er det i højere grad professionelle virksomheder med gennemtestede koncepter, eksempelvis diskotekskæder som Buddy Holly og Crazy Daisy, der dominerer markedet”, fortæller Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA.

Har du fået læst?

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne