Karim Nielsen stopper med udgangen af denne måned som administrerende direktør i Brøchner Hotels, der med seks hoteller er Københavns største kæde af boutiquehotels, erfarer STANDBY.dk

53-årige Karim Nielsen bekræftede søndag oplysningen og sagde:

”Ja, det er rigtigt, jeg har valgt at sige op; det skete helt uden dramatik og allerede i august sidste år. Jeg aftalte dengang med Brøchner Hotels ejer, Søren Brøchner-Mortensen, og bestyrelsen, at jeg loyalt blev på posten til der var fundet en afløser.”

De 250 medarbejdere hos Brøchner Hotels fik i fredags nyheden om at Karim Nielsen stopper – hvem der bliver ny administrerende direktør for hotelkæden forventes offentliggjort inden for de nærmeste dage.

Læs mere om historien her.

Har du fået læst?

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne