Karim Nielsen stopper med udgangen af denne måned som administrerende direktør i Brøchner Hotels, der med seks hoteller er Københavns største kæde af boutiquehotels, erfarer STANDBY.dk

53-årige Karim Nielsen bekræftede søndag oplysningen og sagde:

”Ja, det er rigtigt, jeg har valgt at sige op; det skete helt uden dramatik og allerede i august sidste år. Jeg aftalte dengang med Brøchner Hotels ejer, Søren Brøchner-Mortensen, og bestyrelsen, at jeg loyalt blev på posten til der var fundet en afløser.”

De 250 medarbejdere hos Brøchner Hotels fik i fredags nyheden om at Karim Nielsen stopper – hvem der bliver ny administrerende direktør for hotelkæden forventes offentliggjort inden for de nærmeste dage.

Læs mere om historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne