Den storsatsende danske hotelportal Nustay skal noteres på den svenske minibørs Spotlight i bestræbelserne på at blive en global spiller i rejsebranchen. Helt konkret håber Nustay at hente 21,3 mio. kr. på børsnoteringen, der er planlagt til at ske den 22. marts, skriver Finans.dk.

Børsnoteringen vil værdiansætte Nustay til 110 mio. kr., fremgår det af prospektet.

”Vi går på børsen i Stockholm, da det er Skandinaviens techhovedstad. Her er markedet og interessen for en virksomhed som Nustay stor, og vi venter, at vi kan indfri vores målsætninger om kapitalrejsning og mere til,” siger Mathias Lundø Nielsen, stifter af og adm. direktør i Nustay, i en udtalelse til Finans.

Læs hele historien hos Finans.dk.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

HORESTA: ”Glædeligt med stor svensk OTA-sejr”

Fredag kl. 13.00 lød afgørelsen. Patent- og markedsdomstolen i Sverige har dømt Booking.com til at betale 30 mio. kr. for brug af urimelige krav og prisklausuler i kontrakterne med hotellerne. HORESTAs svenske søsterorganisation, Visita, betegner udfaldet som en stor succes for både hoteller og forbrugere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne