Den 2. marts åbner dørene til Aarhus’ nye bar og burgerrestaurant-hybrid Cock’s & Cows.

Siden 2010 har Cock’s & Cows været en restaurant der kombinerer håndlavede cocktails med kvalitetsburgere i en fed og festlig atmosfære.

”Vi glæder os til at åbne dørene og møde Aarhus’ cocktail- og burgerelskere. Vores ambition er at vores gæster skal gå herfra gladere end da de kom. Vi giver folk gode oplevelser ved at servere ordentlig mad og kvalitetscocktails i en atmosfære, hvor man føler sig veltilpas,” siger Daniel Knuttel, CEO.

Restauranten har plads til 130 gæster indenfor og endnu flere udenfor med udsigt til vandet, og vil også tilbyde take-away. Selskabslokalerne - kendt hos Cock’s & Cows som “The Party Room” - kan bookes til private events for op til 18 personer, men har du endnu flere gæster, er det muligt at overtage hele restauranten i en “take over.”

Det er endda muligt at inkludere en petanque-turnering i festlighederne på banen lige ved siden af restauranten.

Renoveret lufthavnshotel åbner ny restaurant

Clarion Hotel Copenhagen Airport har åbnet dørene for dets nyrenoverede restaurant, hvor de har ansat kokken Marcus Samuelsson, som blandt andet er kendt for præsident Obamas første statsmiddag, skriver TravelNews.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne