Den 2. marts åbner dørene til Aarhus’ nye bar og burgerrestaurant-hybrid Cock’s & Cows.

Siden 2010 har Cock’s & Cows været en restaurant der kombinerer håndlavede cocktails med kvalitetsburgere i en fed og festlig atmosfære.

”Vi glæder os til at åbne dørene og møde Aarhus’ cocktail- og burgerelskere. Vores ambition er at vores gæster skal gå herfra gladere end da de kom. Vi giver folk gode oplevelser ved at servere ordentlig mad og kvalitetscocktails i en atmosfære, hvor man føler sig veltilpas,” siger Daniel Knuttel, CEO.

Restauranten har plads til 130 gæster indenfor og endnu flere udenfor med udsigt til vandet, og vil også tilbyde take-away. Selskabslokalerne - kendt hos Cock’s & Cows som “The Party Room” - kan bookes til private events for op til 18 personer, men har du endnu flere gæster, er det muligt at overtage hele restauranten i en “take over.”

Det er endda muligt at inkludere en petanque-turnering i festlighederne på banen lige ved siden af restauranten.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne