Den 2. marts åbner dørene til Aarhus’ nye bar og burgerrestaurant-hybrid Cock’s & Cows.

Siden 2010 har Cock’s & Cows været en restaurant der kombinerer håndlavede cocktails med kvalitetsburgere i en fed og festlig atmosfære.

”Vi glæder os til at åbne dørene og møde Aarhus’ cocktail- og burgerelskere. Vores ambition er at vores gæster skal gå herfra gladere end da de kom. Vi giver folk gode oplevelser ved at servere ordentlig mad og kvalitetscocktails i en atmosfære, hvor man føler sig veltilpas,” siger Daniel Knuttel, CEO.

Restauranten har plads til 130 gæster indenfor og endnu flere udenfor med udsigt til vandet, og vil også tilbyde take-away. Selskabslokalerne - kendt hos Cock’s & Cows som “The Party Room” - kan bookes til private events for op til 18 personer, men har du endnu flere gæster, er det muligt at overtage hele restauranten i en “take over.”

Det er endda muligt at inkludere en petanque-turnering i festlighederne på banen lige ved siden af restauranten.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne