Melia Hotels International er blevet Amazons første hotelvirksomhed, og platformen har nu distribueret sit første hotelværelse. Det skete da, Amazon nu forhandler Melia Rewards-gavekort, skriver Michael McCartan, group vice president of EMEA ved Duetto i et gæsteindlæg på Travelution.com.

Gavekortene virker til hoteller i en række europæiske lande, og de kan foruden overnatning benyttes til flyrejser, billeje og finansielle services m.m.

Amazon har tidligere forsøgt sig med at gå ind på markedet for hoteldistribution, men droppede planerne igen i 2014. Amazon har mere end 100 mio. medlemmer af deres fordelsprogram Amazon Prime.

Læs hele indlægget her.

Har du fået læst?

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne