I foråret 2018 blev der indgået en politisk aftale om korttidsudlejning gennem deleøkonomiske platforme som Airbnb. Blandt andet vil man indføre et loft på 70 dage, hvis man udlejer gennem en tjeneste, som indberetter til Skat. Ellers er loftet 30 dage, skriver Berlingske.

Den del af aftalen er dog først nu ved at udmønte sig i et lovforslag, som netop har været i offentlig høring. Men til HORESTAs store ærgrelse åbner lovforslaget et smuthul for udlejerne.

”Det er helt galt, når man sætter så højt et loft, at det kun gælder hele boligen og ikke udlejning af værelser. Det gør det endnu mere umuligt at kontrollere, om reglerne om de 70 dage bliver overholdt,” siger Katia Østergaard, administrerende direktør i HORESTA.

Dermed kan en Airbnb-udlejer i princippet leje hele sin bolig ud i op til de 70 dage og så resten af året leje et værelse ud gennem platformen, påpeger hun.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne