Airbnb tjente penge i 2018 på turister og privates udlejning. Det fortæller virksomheden i en memo, som erhvervsmediet Bloomberg deler.

Talspersonen vil ikke dele det præcise tal, men fortæller, at det overgår de 93 mio. dollars, som virksomheden lavede før skat i 2017. Forrige år havde virksomheden en omsætning på 2,6 mia. dollars.

Airbnb har i dag en anslået værdi på 31 mia. dollars, og virksomhedens CEO Brian Chesky har fortalt, at virksomheden bliver børsnoteret inden 2020, hvor nogle ansattes medarbejderaktier udløber.

Ved udgangen af første kvartal vil Airbnb have håndteret mere end 500 millioner gæsteankomster siden stiftelsen i 2008. Portalen har flere end 250 mio. brugeranmeldelser.

Læs hele historien her.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Airbnb er kommet under fornyet pres på begge sider af Atlanten

I Canada har bystyret i Toronto efter næsten to års vundet rettens ord for at de vedtagne stramninger af regler for privat korttidsudlejning af helårsbolig er lovlige. De nye regler fastsætter at udlejer skal registrere boligen, hvor værelser udlejes, at udlejer skal være bosiddende i boligen, hvor private værelser udlejes, samt at der ikke må udlejes flere end tre værelser ad gangen. Det skriver The Guardian.

Helsingør: ”Nej tak til 100 dages fri udlejning af boliger”

Som resultat af en lov, der trådte i kraft i foråret, kan hver enkelt kommune nu beslutte, hvorvidt det skal være lovligt at hæve grænsen for, hvor mange dage om året ejere af helårshuse kan udleje deres ejendomme til ferie- og turismeformål om året.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne