Allerede da Anders Boelskifte Mogensen og Christian Lausten stiftede Gaest.com, en platform for kortvarig udlejning af mødelokaler, var det med store ambitioner om at nå ud over Danmarks grænser, skriver Finans.

Anders Boelskifte Mogensen rejste rundt i verden til konferencer for at skabe forbindelser og ikke mindst for at sprede ordet om deres idé. Den tilgang har ført til, at virksomheden nu bruges på seks kontinenter og er kommet under udlejningsgiganten Airbnbs vinge takket være et opkøb.

”Hvis vi bare havde haft et fokus på lille Danmark, så var det her aldrig blevet til noget. Det havde slet ikke været ambitiøst nok at arbejde med. Vi har haft en drøm om at skabe en forretning, hvor vi for alvor kunne udnytte det med at skabe en digital platform,” siger Anders Boelskifte Mogensen.

Læs hele historien på Finans.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne