Allerede da Anders Boelskifte Mogensen og Christian Lausten stiftede Gaest.com, en platform for kortvarig udlejning af mødelokaler, var det med store ambitioner om at nå ud over Danmarks grænser, skriver Finans.

Anders Boelskifte Mogensen rejste rundt i verden til konferencer for at skabe forbindelser og ikke mindst for at sprede ordet om deres idé. Den tilgang har ført til, at virksomheden nu bruges på seks kontinenter og er kommet under udlejningsgiganten Airbnbs vinge takket være et opkøb.

”Hvis vi bare havde haft et fokus på lille Danmark, så var det her aldrig blevet til noget. Det havde slet ikke været ambitiøst nok at arbejde med. Vi har haft en drøm om at skabe en forretning, hvor vi for alvor kunne udnytte det med at skabe en digital platform,” siger Anders Boelskifte Mogensen.

Læs hele historien på Finans.dk.

Har du fået læst?

København får stort nyt mødecenter

Det finske selskab Huone International åbner tirsdag i næste uge sit første møde- og eventcenter i Danmark. Det ligger tæt på Københavns Lufthavn og Metrostationen Kastrup, skriver Standby.dk.

Ny rapport: Airbnb boomer

Ifølge mediet Skift.com omsatte Airbnb for 33 mia. dollar på booking af private hjem i 2018, og tallet forventes at vokse til 44 mia. dollar i 2019. I 2014 omsatte virksomheden for blot 3,9 mia. dollar.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne