Allerede da Anders Boelskifte Mogensen og Christian Lausten stiftede Gaest.com, en platform for kortvarig udlejning af mødelokaler, var det med store ambitioner om at nå ud over Danmarks grænser, skriver Finans.

Anders Boelskifte Mogensen rejste rundt i verden til konferencer for at skabe forbindelser og ikke mindst for at sprede ordet om deres idé. Den tilgang har ført til, at virksomheden nu bruges på seks kontinenter og er kommet under udlejningsgiganten Airbnbs vinge takket være et opkøb.

”Hvis vi bare havde haft et fokus på lille Danmark, så var det her aldrig blevet til noget. Det havde slet ikke været ambitiøst nok at arbejde med. Vi har haft en drøm om at skabe en forretning, hvor vi for alvor kunne udnytte det med at skabe en digital platform,” siger Anders Boelskifte Mogensen.

Læs hele historien på Finans.dk.

Har du fået læst?

Aftale om Airbnb-udlejning er historisk

Gennem mange år har Airbnb fået fuldstændig frie rammer til at lade forretningen vokse på det danske marked. Under dække af at der er tale om deleøkonomi, har man skabt sig et unikt råderum, der stort set har været uden regulering.

HORESTA: ”Politikere har knap taget første skridt med Airbnb-lov”

Den nye Airbnb-lovgivning skaber langtfra lige konkurrence mellem hoteller og Airbnb-udlejere. Sådan lyder det fra HORESTA-direktøren Katia K. Østergaard i et debatpanel på netmediet Altinget.dk, hvor blandt andre Københavns overborgmester Frank Jensen og Airbnbs landeansvarlige er blevet inviteret til at deltage.

HORESTA-medlemmer præsenterede minister for erhvervets udfordringer

Hvad fylder hos de virksomhedsledere og forretningsindehavere, som driver hoteller, restauranter, catering- og rengøringsvirksomheder i Danmark? Det fik økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille et stærkt indtryk af, da HORESTA havde inviteret til rundbordssamtale.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne