For år tilbage fik den københavnske madscene en ordentlig saltvandsindsprøjtning, da restauranten District Tonkin åbnede, skriver MigOgKbh.dk.

Vietnamesiske Nickie Mydung og kosovoalbanske Zeqir Haziri genskabte på magisk vis atmosfæren, duftene og ikke mindst smagene fra Vietnam. Mandag 2. december slog de dørene op for deres helt nye restaurant.

Og så lukker de lokalerne ned på Dronningens Tværgade 12 – og flytter i stedet ind i Store Kongensgade 71, lige overfor Marmorkirken. Den nye District Tonkin på Store Kongensgade 71 er indrettet som en gade i Hanoi.

Har du fået læst?

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne