Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.Øverst på formularen

I en analyse af Wellness Heaven har 1.157 fire- og femstjernede hoteller beskrevet omfanget af inventar, der hvert år forsvinder fra virksomhederne.

”Det var en overraskelse for mig, da det jo er rimelig simpelt for hotelvirksomhederne at identificere, hvilken gæst der har begået tyveriet. Rengøringen gennemgår jo værelset efter udtjekning, og der er et manglende TV eller en madras let at få øje på”, siger Tassilo Keilmann, adm. direktør i Wellness Heaven.

Hele 49 hoteller fortalte om manglende madrasser. Der blev stjålet otte gang flere madrasser på de femstjernede hoteller sammenlignet med de firestjernede.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne