Tivoli åbner nu for første gang eget madstade i Tivoli Food Hall. Det er noget, Tivoli længe har ønsket at gøre for at kunne afprøve nye koncepter, som her med skaldyr, og derfor har Tivoli set bort fra rækken af ansøgere på ventelisten.

Jakob Volquards Harreby har siddet som Food & Beverage manager i Tivoli siden oktober 2019 og har som ny på posten flere tiltag på vej. Et indryk i Tivoli Food Hall passer med den overordnede strategi, som Jakob Volquards Harreby har lagt sammen med kollegaerne i afdelingen for Tivolis mad- og drikkevarer (Tivoli Food & Beverage).

”Med Lobster Shack bevæger vi os ind på “fast gourmet”-området, hvor servicen er hurtig, og hvor kvalitet og smag er raffineret men priserne overkommelige. Foodhallen er en oplagt arena for Tivoli Food & Beverage i forhold til flere ting. For det første kan vi her afprøve et skaldyrskoncept og andet, som vi på sigt ønsker i haven. Derudover bliver vi for første gang nogensinde en del af driften i vores egen foodhall, og vi kan sammen med vores lejere være med til at præge den samlede oplevelse”.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne