Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Restauratør Lin Feng, 42 år, stiller gerne op i JydskeVestkysten, for hun er helt uforstående. Lin Feng er ikke klar over, hvor vidt restauranten vitterlig er politianmeldt.

Hun lægger samtidig vægt på, at de to kinesiske restauranter overholder den danske udlændingelov, når der ansættes kokke fra Kina. Det betyder, at restauranten overholder den minimumløn, som skal gives til arbejdskraft fra Kina. Det er en løn på 35.582 kroner om måneden. Det er små 10.000 kroner mere, end en dansk kok typisk får.

”Vi har prøvet med danske kokke”, siger Lin Feng, som oplyser, at restauranten gerne betaler mere til en kinesisk kok.

Hun oplyser, at kokkene fra Kina arbejder koncentreret inden for 160 timer om måneden.

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne