En stor restaurantkæde tager nu utraditionelle midler i brug for at reducere antallet af sygemeldinger fra medarbejderne. Når de ansatte påstår, de er syge, skal det vurderes af en sygeplejerske, skriver BT.

Det drejer sig om de mange tusinde medarbejdere i kæden Chipotle Mexican Grill, der har 2.500 restauranter i USA.

”Vi har sygeplejersker klar ved telefonen, så hvis du siger 'Hej, jeg er blevet syg', bliver du stillet om til sygeplejersken. Sygeplejersken tjekker, at det ikke bare er tømmermænd – at du i virkeligheden er syg – og så betaler vi for en fridag,« forklarede den øverste chef for kæden,” fortalte direktør Brian Niccol i denne uge ifølge CBS News.

Efter direktørens udtalelser er blevet taget op af den amerikanske presse, har kæden igen forsøgt at forklare, hvorfor sygeplejerskerne er nødvendige.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne