Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

"Vi synes selv, vi er lykkedes med den personlige stil på vores restauranter og med at skabe rum, som folk har lyst til at være i. Og vi synes, vi har noget at bidrage med i hotelbranchen, hvor meget efter min mening mangler personlighed," siger den 40-årige Christian Lytje.

Han trækker på sine egne personlige erfaringer som rejsende, hvor han altid søger mod det, der er autentisk for det sted, han besøger, og mod de mennesker, der bebor det. Derfor er han som hoteldirektør begyndt helt forfra med bygningen, som han sammen med sine medejere af Cofoco, August Lund og Thomas Rudbeck, købte i marts i år.

Læs hele historien her.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne