Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.
Torben Klitbo er kok, iværksætter, foredragsholder, konsulent og meget mere, som blev kendt på at starte den københavnske restaurantkæde Cofoco, stadig er involveret i Madimperiet, har opfundet konceptet med at spise billigt i uge 8 og meget andet.
”Jeg har prøvet det meste bag gryderne og har også en del erfaring på den anden side, så de ville gerne høre, hvordan jeg så det, siger Torben Klitbo, som har været i Fensmark og kigge på det kommende Holmegaard Værk og Bryghuset nogle gange”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025