Asahi Ryokan i byen Fukuoka i Japan, som også går under navne One Dollar Hotel, tilbyder værelser helt ned til 1 dollar per nat, skriver EB.dk.

Der er dog en hage. Gæsterne går nemlig med til at hele opholdet bliver vist live på Youtube.

Det er dog nogle undtagelser ved live-streamingen. Det er for eksempel kun video, som vil blive vist. Lyden er slået fra, så folks private samtaler ikke er med. Gæsterne har også lov til at slukke lyset, og badeværelset er uden for kameraets rækkevidde.

One Dollar Hotel er den første af sin slags i verden. Youtube-kanalen, som også hedder One Dollar Hotel, har allerede 2380 abonnementer på Youtube og så snart, at kanalen akkumulerer mere end 4000 timers visning, kan ejeren Tetsuya Inoues tilføje reklamer, som han kan tjene penge på.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

Postterminalen i Odense kan blive til hotel

Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen i Odense. Dele af bygningen formentlig rives ned, skriver avisen ifølge ByensEjendom.dk.

124-årigt Herning-hotel skifter navn

Kort før jul fortalte hoteldirektør Poul Müller fra Hotel Corona i Herning Folkeblad, at hotellet kort inde i det nye år ville skifte navn. Det nye navn var ikke helt på plads på det tidspunkt, men det er det nu. Hotellet oplyser i en pressemeddelelse, at det nye navn bliver Herning City Hotel, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne