Projektet, der bringer Accor-navnet tilbage til København, er Nest45 – et kombineret hotel- og kontorprojekt ved Bella Center i Ørestad. Byggeriet opføres af entreprenørkoncernen Skanska, skriver Standby.dk.

Det kommende nye hotel i Ørestad er udlejet til den hollandske operatør Borealis Hotel Group, der vil drive hotellet under et af Accors’ varemærker, Ibis Styles.

Lodewijk van der Meulen, medstifter af Borealis Hotel Group, siger i pressemeddelelse fra Skanska:

“Vi er glade for at etablere vores første hotel i København. I tæt samarbejde med Skanska og vores foretrukne hotelpartner, Accor, har vi udviklet et fantastisk hotel under mærket Ibis Styles, der kombinerer business og leisure. Vi kan tilbyde vores gæster et hotel med en uovertruffen placering overfor konferencefaciliteterne i Bella Centeret, en metrolinje uden for døren med syv minutters direkte adgang til hjertet af København og en offentlig parkeringskælder.”

Kommune kan lukke kendt københavnsk natklub

Københavns Kommune har for et par år siden valgt, at der som udgangspunkt ikke længere skal gives tilladelse til at åbne nye nattelivsvirksomheder i indre by. Målet var mere ro i indre by og en større spredning af nattelivsvirksomhederne. Men eksisterende virksomheder blev lovet, at kommunen ikke ville fjerne deres forretningsgrundlag.

Nu bliver nyt hoteltårn indviet

Efter et avanceret byggeri indvies Charlottehavens nye bygning, THE TOWER ved Nordhavn på fredag. Hotelgæsterne kan nyde opholdet med god klima-samvittighed, idet al energi til opvarmning og nedkøling hentes 140 meter nede i undergrunden og sendes rundt i bygningen bl.a. ved hjælp af strøm fra solceller på taget. Og den 56 meter høje bygning giver gæsterne en 180 graders udsigt til København, Øresund og Sverige.

Beboere føler sig plagede af værtshuse: Stramning betyder intet

Værtshuset Billy Booze i København frygter at miste deres natbevilling. Ved en fejl glemte en ansat at søge om fornyet bevilling, og derfor er det populære gå-i-byen-sted i Kattesundet i Københavns Indre By i fare. For Københavns Kommune har indført regler om, at der ikke udstedes nye natbevillinger i den del af Indre By, skriver TV2 Lorry.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne