Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmarkm skriver Standby.dk. Her afløste han Jens Mathiesen, der var blevet koncernchef for hele Scandic Hotels-koncernen med 18.000 medarbejdere på sine 280 hoteller med 57.000 hotelværelser i seks lande.

Valget af Søren Faerbers afløser som distriktsdirektør for København og Østdanmark faldt i foråret på Anders Pii, der havde erfaring med digitalisering og forretningsudvikling samt drift af servicevirksomheder inden for turisme, oplyste Scandic i en pressemeddelelse i maj i år. Men Anders Pii har nu forladt Scandic, som igen.

”Jeg vil ikke udtale mig om personalesager, men kort fortalt var der et mismatch,” siger Søren Faerber til STANDBY.dk.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne