Scandic Hotels' administrerende direktør i Danmark, Søren Faerber indtræder i Wonderful Copenhagens bestyrelse.

”Jeg er meget stolt over at indtræde i Wonderful Copenhagens bestyrelse. Turisme er en dansk vækstmotor og direkte afleder af tusindvis af jobs i Hovedstaden. Jeg glæder mig til at bidrage til at styrke Wonderful Copenhagens utrættelige arbejde for at fremme og udvikle turismen i vores hovedstad igennem mine mange år i hotelbranchen. Den erfaring ser jeg frem til at sætte i spil for at sikre de bedste vilkår for balanceret og bæredygtig vækst for Hovedstadens turisme sammen med resten af bestyrelsen,” siger Søren Faerber.

Wonderful Copenhagen er en erhvervsdrivende fond, stiftet i 1992, med egen bestyrelse, hvoraf seks udpeges politisk og 7 udpeges ikke-politisk.

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Hoteller giver værelser til kulturarven

Arbejdet med færdiggørelsen af "det nye" Nyborg Slot og fortællingen om Nyborg som middelalderens mødested i Danmarks riges hjerte bliver intensiveret de næste tre år, skriver Fyens Stiftstidende. Og som en både kontant og symbolsk opbakning til projektet har seks af byens hoteller valgt at donere 150 overnatninger til projektet.

VisitAalborg-direktør: ”Turismen skaber vækst”

Aalborg Kommune at opretholde Danmarks tredjestørste turismeomsætning på godt fire milliarder kroner, og vi stiler hver dag efter at tiltrække endnu flere gæster til Aalborg, så vi kan skabe mere vækst, flere arbejdspladser samt en bæredygtig turismeudvikling de kommende år. Sådan skriver Anja Mathiasen, konstitueret direktør, VisitAalborg, i Nordjyske Stiftstidende.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne