Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Samtidig begynder et nyt kapitel. Den 68-årige erhvervskvinde bliver selvstændig coach og virksomhedskonsulent i den nystiftede virksomhed GA Consult.

”Nu har jeg været her så længe. Hvis jeg ville prøve noget nyt, var det ved at være tid, siger Grethe H. Andersen, der undervejs har stået i spidsen for flere forandringer og renoveringer af centret, som ejes af Dansk Blindesamfund. Engang blev stedet hovedsageligt brugt af blinde, men i dag benyttes hotel- og konferencecentret også af mange erhvervsfolk, ligesom stedet danner ramme private fester som konfirmationer, runde fødselsdage og andre mærkedage.”

Ved en reception torsdag 19. december fra klokken 14 til 17 på Fuglsangcentret siger hun farvel til kolleger, forretningsforbindelser og hotelgæster.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne