Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

”Vi vil gerne bevare gode koncepter som »den danske riviera« fra VisitNordsjælland. Men vi er samtidig enige om, at WoCo's satsning på - og tanker om - bæredygtig kulturturisme passer utrolig godt med vores strategi i Helsingør, hvor vi virkelig satser på kulturen og har stærke brands på området”, siger Michael Mathiesen (K), der er formand for kultur- og turismeudvalget.

Han hæfter sig ved, at Helsingør også er præget af en højere grad af kulturturisme end flere af de andre kommuner. Samtidig har Helsingør kun en begrænset sommerhusturisme, som eksempelvis præger nabokommunen Gribskov.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne