Den 30-årige køkkenchef Gonzalo Baldini fra Argentina kom til Danmark i 2014. Her fik han nemlig job som kok hos Madklubben Vesterbro, skriver DR.dk.

Han kom til Danmark via "Working Holiday-ordningen", som er en slags udvekslingsaftale, Danmark har med syv lande - heriblandt Argentina. Et "Working Holiday Permit" giver mulighed for at arbejde i Danmark i op til ni måneder.

Han blev ansat på Madklubben Vesterbro som kok i 2014. Et år senere blev han forfremmet til souschef, og i 2017 blev han udnævnt til køkkenchef i en af de mest besøgte restauranter i Danmark.

Læs hele historien her.

Europæerne vender ryggen til danske job

Udenlandsk arbejdskraft har været afgørende for opsvinget i dansk økonomi, men nye tal viser, at tilgangen af udlændinge, der kommer til Danmark for at arbejde, er bremset op. Det gælder ikke mindst EU-borgere. I de sidste ni måneder af 2019 kom der netto ingen EU-borgere hertil.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne