Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frem til i sommer knoklede den kinesiske kok Huashan Hong op til 80 timer om ugen på restaurant Bao & Bar midt i København, hvor han boede i et smalt lagerrum på fire kvadratmeter og sov på en hjemmebygget seng af pap og paller, skriver Fagbladet 3F.
I løbet af de 180 dage, hvor han arbejdede i restauranten, kom Fødevarestyrelsen på kontrolbesøg tre gange. Her så kontrollanten flere gange det lille rum, som Huashan Hong sov i, ligesom vedkommende kommunikerede med den kinesiske kok, uden at de dog rigtig kunne tale sammen.
Og mens restaurant Bao & Bar ved kontrolbesøgene fik tre sure smileys, påbud og bøder for blandt andet dårlig rengøring i køkkenet og håndteringen af fødevarerne, reagerede Fødevarestyrelsen ikke på, at Huashan Hong overnattede i lagerrummet bagerst i restauranten.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025