Frem til i sommer knoklede den kinesiske kok Huashan Hong op til 80 timer om ugen på restaurant Bao & Bar midt i København, hvor han boede i et smalt lagerrum på fire kvadratmeter og sov på en hjemmebygget seng af pap og paller, skriver Fagbladet 3F.

I løbet af de 180 dage, hvor han arbejdede i restauranten, kom Fødevarestyrelsen på kontrolbesøg tre gange. Her så kontrollanten flere gange det lille rum, som Huashan Hong sov i, ligesom vedkommende kommunikerede med den kinesiske kok, uden at de dog rigtig kunne tale sammen.

Og mens restaurant Bao & Bar ved kontrolbesøgene fik tre sure smileys, påbud og bøder for blandt andet dårlig rengøring i køkkenet og håndteringen af fødevarerne, reagerede Fødevarestyrelsen ikke på, at Huashan Hong overnattede i lagerrummet bagerst i restauranten.

Læs historien her.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne