Tivoli skal til at finde en ny øverste direktør. Lars Liebst, der har været administrerende direktør i Tivoli siden 1996, har således indledt et generationsskifte sammen med selskabets bestyrelse. Det fortæller Tivoli i en meddelelse til fondsbørsen til Ritzau.

”Bestyrelsen for Tivoli har netop vedtaget en ny strategi, som jeg sammen med Tivolis bestyrelse, chefer og medarbejdere har arbejdet på i et år, og det er en god anledning til at give stafetten videre. Jeg har aftalt med bestyrelsen, at jeg fortsætter, indtil min afløser er på plads”, siger Lars Liebst i meddelelsen.

Adm. direktør hos MESSE C i Fredericia fejrer 10-års jubilæum

Med en lang karriere bag sig fra ledende stillinger i hotelbranchen, skiftede Grete Højgaard for nu 10 år siden hoteldriften ud med ansvaret for Messe C i Fredericia. I løbet af sine 10 år i chefstolen hos Messe C, har hun skabt et veldrevet og moderne messecenter med et positivt økonomisk resultat. Grete Højgaard spiller en aktiv rolle i både Fredericias og trekantsområdets by- og erhvervsliv og sidder med i en lang række udvalg og bestyrelser.

HORESTA: "Airbnb-vækst i provinsen kan koste job"

Det kan koste arbejdspladser hos de traditionsrige midtjyske kroer og øvrige overnatningssteder, da Airbnb-udlejningen har langt bedre konkurrencevilkår end det etablerede erhverv. Sådan skriver HORESTAs chef for turisme og oplevelsesøkonomi, Annette Hyldebrandt, i Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne