Det bliver et af verdens største Legolande, der i 2023 åbner i den kinesiske by Shanghai. Og prisen bliver heller ikke af de mindste: Hele 4,4 milliarder danske kroner bliver investeret i den nye forlystelsespark.

Ifølge finans.dk bliver parken til i et samarbejde mellem Lego-familiens pengetank Kirkbi, Merlin Entertainments (som Kirkbi ejer 50 procent af) og lokale kinesiske kræfter.

”Det specielle ved denne investering er, at det er Kirkbi, der går sammen med Merlin og de lokale myndigheder i en meget stor investering. Det er et område med en stor befolkning tæt på parken, og mange af dem er glade for Lego-produkter. Derfor er planen at bygge en stor park med tilhørende hotel,” siger Søren Thorup Sørensen, adm. direktør i Kirkbi, til finans.dk.

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne