For de fleste danskere foregår det hjemme sammen med familien med faste traditioner og hjemmelavet julemad. Men en ny tendens breder sig: Nemlig at spise ude, fortæller TV2.

Kenneth Pedersen, hoteldirektør, First Hotel Kong Frederik, fortæller, at de åbnede op for julesalget for to måneder siden. Ret hurtigt var der bookinger, som strømmede ind.

HORESTA hører om en stigende efterspørgsel blandt deres medlemmer og nogle restauranter har allerede fuldt booket til juleaften.

Har du fået læst?

Udespise-branche oplever voldsomt boom

Tal fra HORESTA viser, at danskerne gennemsnitligt spiser mad udefra 1,6 gange om ugen, skriver B.T. Danskernes appetit på at spise ude er blevet så voldsom, at hele branchen oplever et massivt boom.

Markedet for hurtig mad er umætteligt

Det danske takeawaymarked har på ti år fordoblet sin omsætning fra to til fire milliarder kroner. Tendensen luner godt hos takeawayplatformenes dominerende spiller, Just Eat, som i dag sidder på en online-markedsandel på 75 procent., skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne