Det bliver 44-årige Casper Bock, der bliver ny hotelchef for Horisont ved Aarhus. Han kommer med mange års erfaring fra hotelbranchen, hvor han bl.a. har været ansat på Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Han har ligeledes arbejdet for møde- og konferenceportalen gaest.com, hvor han var med til at etablere virksomheden solidt på det danske hotel- og mødemarked. Casper Bock skal være med til at fortsætte den positive udvikling af HORISONT Hotel & Konference. Han efterfølger Mikkel Kroustrup, som efter fem år som hotelchef på stedet, har valgt at søge nye udfordringer indenfor branchen.

Berit K. Leth, hoteldirektør for både Horisont Hotel & Konference og KolleKolle i Værløse ser meget frem til samarbejdet med den nye hotelchef, hun udtaler:

”Jeg er utrolig glad for, at vi på Horisont Hotel & Konference med ansættelsen af Casper får en person med så stor erfaring fra hotel- og konferencebranchen. Horisont har igennem de seneste år været igennem en fantastisk positiv udvikling, hvor vi har fået styrket kendskabet til stedet og arbejdet aktivt med gæsteoplevelsen hos os. Denne udvikling ønsker vi naturligvis at fortsætte, og jeg er overbevist om, at vi med ansættelsen af Casper, har fået den helt rette profil. Udover sin store driftserfaring og kendskab til branchen, så har Casper også et stort netværk i Aarhus både indenfor branchen og i det øvrige erhvervsliv i byen, hvilket vi glæder os til at kunne drage nytte af. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og til sammen med alle medarbejderne på Horisont at byde Casper velkommen i starten af det nye år”, siger Berit K. Leth.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne