Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den største udfordring for det danske forskerhold bag 3D-printede fødevarer er hverken at bygge maskinerne eller at leve op til kravene, skriver Finans.
Det er derimod at overbevise alverdens professionelle og private forbrugere om, at de rent faktisk har behov for endnu et elektrisk apparat i køkkenet - i dette tilfælde en sprøjtebevæbnet printer til at forme maden og smagen på en helt anden måde.
”I konditorfaget med ensartede sukkermasser og detaljeret pyntearbejde kan jeg sagtens se et potentiale for printerne, fordi de har et formål og frigør ressourcer,” lyder det fra HORESTA medlemschef, Nadeem Wasi.
Han mener dog, at der for den helt overordnede restaurationsbranche stadig er der lang vej til, at 3D-printede fødevarer bliver hverdagen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024